Lepo Mango työtuoli ilman käsinojia, harmaa

86,65 €  (alv 0%) 107,45 € 358,15 €
 
 
 
Lepo Mango työtuoli ilman käsinojia, harmaa

Lepo Mango työtuoli ilman käsinojia, harmaa

Sisustusarkkitehti SIO Kaarle Holmbergin Lepo Productille suunnittelema monipuolinen Melon-tuoli sopii moniin ympäristöihin kouluista kahviloihin. Tuoli on ympäriverhoiltu ja runko on kromattua tai maalattua metallia. Verhoilun voi valita yhteensä yli 100 värivaihtoehdosta.

Melon on kevyt ja monipuolinen tuolisarja, johon kuuluu sekä käsinojallisia että käsinojattomia työ- ja pikkutuoleja. Metallirunkoisia Melon- tuoleja on saatavana istuin-, etu- ja ympäriverhoiltuna. Tuote on rivikytkettävissä, pinoutuu hyvin, ja on helppo varastoida.

Kaarle Holmberg, sisustusarkkitehti SIO, on ollut Lepo Productin pääsuunnittelija yrityksen alusta lähtien. Useilla kotimaisilla ja kansainvälisillä palkinnoilla palkitun Kaarle Holmbergin suunnittelulle tunnusomaista on erinomainen käytettävyys, esimerkiksi tuolien istuinmukavuus on pitkällisen ergonomisen kokemuksen sekä tuotannon teknisen tuntemuksen ansiota.

Lepo Product Oy valmistaa korkealuokkaisia julkitilankalusteita käyttäen kansainvälisesti tunnettuja suunnittelijoita. Muun muassa Yrjö Kukkapuron suunnittelema menestyksekäs Moderno-tuolisarja on edelleen tuotannossa.


Gabriel Comfort+ pehmeää mikrokuitua
Uudistettu Comfort+ kangas on kestävämpi, likaa hylkivämpi ja paremmat  antistaattiset sekä palosuojaukset kuin aiemmin. Gabriel Comfort+ kankaan Martindale on 150.000. Kangas on myös Öko-Tex 100 akkreditoitu.

Mallikappale

-70%

Ei vaihto- eikä palutusoikeutta

86,65 €  (alv 0%) 107,45 € 358,15 €
- +

Tuotetiedot

Valmistaja

Lepo Product, Suomi

Suunnittelija

Kaarle Holmberg

Toimitusaika

Varastossa

Materiaali

Ympäriverhoiltu, runko kromattua

Saatavilla olevat materiaalit

Metallirunko, Puutuoli, Verhoiltu

Värivaihtoehdot

Harmaa

Mitat

Kokonaiskorkeus (a) 810 mm, (b) leveys 490 mm, (c) syvyys 530 mm, (d) istuinkorkeus 460 mm.