Salli SwingFit satulatuoli, Musta herringbone nahka

460,80 €  (alv 0%) 571,39 € 952,32 €
 
 
 
Salli SwingFit satulatuoli

Salli SwingFit satulatuoli, Musta herringbone nahka

Salli-satulatuolit valmistetaan viimeisteltynä huippulaatuisena suomalaisena käsityönä.Salli on maailman ainoa satulatuoli, johon on saatavissa keskiraollinen istuin. Se ei aiheuta terveyshaittoja naisille eikä miehille. Salli takaa parhaan mahdollisen istuma-asennon.

Keskipitkä 165-185 cm kaasujousi

Mukana toimitetaan vakiona 24 mm säätöavain ja ohje Swing-mekanismin säätöä varten. Näin ollen pystyy itse säätämään mekanismin haluamalleen kireydelle.

Kaksiosainen liikkuva istuin leveyssäädöllä.

Istuin verhoilu musta herringbone nahka

500 mm halkaisijalla oleva ristikko kiillotettua alumiinia.

Keinumekanismin ansiosta treenaat Salli SwingFitillä huomaamattasi koko päivän! Liikkuva istuin mukailee kehon liikkeitä ja erilaiset eteen ja sivulle tehtävät taivutukset toimivat pilates-liikkeiden tavoin vahvistaen alaselän, lantion alueen ja vatsan lihaksia.

Liikkuva istuin auttaa säilyttämään selän luonnollisen notkon myös työtehtävissä, jotka tapahtuvat eteenpäin kurottaen. Kaksiosaisen istuimen erikoisuutena on istuimen leveydensäätö, joten tuoli sopii hyvinkin erilaisten istujien tarpeisiin, myös kapealantioiselle istujalle.

Mallikappale

- 40%

Ei vaihto-eikä palutusoikeutta

460,80 €  (alv 0%) 571,39 € 952,32 €
- +

Tuotetiedot

Valmistaja

Salli, Suomi

Toimitusaika

Varastossa

Takuu

10 vuotta

Verhoilu

Nahkaverhoilu

Saatavilla olevat materiaalit

Verhoiltu

Korkeussäätöväli

keskipitkä kaasujousi: 615-800 mm

Ohjeet

Nahka pysyy pidempään kauniina ja puhtaana, kun se pyyhitään kevyesti kostutetulla kankaalla ajoittain. Tahrat on syytä puhdistaa välittömästi vedellä tai miedolla pesuaineella kostutetulla kankaalla tai talouspaperilla. Puhdistukseen soveltuvat myös verhoilunahalle tai ratsastustarvikkeille tarkoitetut hoitoaineet. Ole varovainen vaalealla nahalla verhoillun tuolin kanssa, sillä väriäpäästävät tekstiilit voivat päästää väriä vaaleaan nahkaan.